2021. szeptember 20. Hétfő - Friderika napja van
Látógatók száma (IP szerint): 19690   Online látógatók: 1

Miért válasszon bennünket?

  • Mert megbízónkat kiemelt figyelemmel kezeljük, kéréseiket igyekszünk minél rugalmasabban kezelni.

  • Mert maximálisan figyelembe vesszük az Ön érdekeit és elvárásait.

  • Mert mi szívesen vesszük visszajelzését, és fontos az Ön véleménye: ebből tanulunk mi is és Ön is garantáltan hasznát látja belőle

  • Mert szerződéses partnereinknek folyamatosan jelentős kedvezményeket biztosítunk.

 

Szolgáltatásaink

Folyamatosan bővülő szolgáltatási körünk egész Európára kiterjedően a következő lehetőségeket kínálja Önöknek, főleg saját, ill. partnereink kapacitásából:

  • Komplett és részrakományok fuvarozásának lebonyolítása ponyvás, hűtő, és speciális felépítményű kis és nagy kocsival, 1kg-tól 24t-ig

  • Kiskocsis fuvarfeladatok lebonyolítása, 1kg-tól 3,5t-ig

Cégünk specialitása többek között a magas szintű fuvarszervezői munkát igénylő kisebb, néhány palettás tételek háztól házig történő fuvarozásának megszervezése, mely tevékenység alapja a kiterjedt, stabil megbízói és fuvarozói háttér. A küldeményeket gyorsan és megbízhatóan tudjuk a megadott időintervallum alatt leszállítani.
Speciális nyílászáró szállító kalodákkal rendelkezünk, melyeket 7,5t-ás ponyvás autóinkba igény szerint be tudunk szerelni.

Emelhető rakodószintes ponyvás félpótkocsijainkon változó magasságú csomagolású áruit egy fuvarral is el tudjuk szállítani, a szokásosnál mintegy kétszeres térfogatban. Tekintse meg összeállításunkat kétszintes rakodási módszerünkről.